top of page
  • Forfatters billedeGruppe 3

Dag 7: Tianjin Cultural Center og kulturmøde

Opdateret: 9. apr. 2019

Dag 7: fredag d. 22. marts 2019

Morgenmaden var som alle de andre dage, og kantinen lugtede som altid af olie så der ingen appetit var. Spiste det der var, så man havde en smule energi til første halvdel af dagen.


Hvor vi skulle med bus indtil Tianjin By, og se Tianjin Culturel Center. Vi ankom i Tianjin By, hvor vi skulle gå det sidste stykke hen til Tianjin Culturel Center, på vejen derhen stoppede vi og skulle have taget et Gruppe billede. Foran en skulptur, den var omkring 10 meter høj, det lignede en brut cirkel hvor den øverste var skinnede og det nederste var ødelagt. Da billedet var taget og vi var blevet blændet af solen som stod så klart på himmelen, gik vi videre til Kultur Centeret.



Da vi kom frem til Kultur centeret, skulle vi tjekkes om vi havde ting med os ind vi ikke måtte. Tasken skulle af ryggen, det var ligesom i en lufthavn, alt skulle lige tjekkes. Der var delt op i to i indgangen, der hvor mænd og drenge skulle tjekkes og der hvor kvinder og piger skulle tjekkes. Så der ikke var noget bøvl, da det var en kvinde der skulle tjekke Kvinder og piger og en mand der skulle tjekke mænd og drenge.

Vi gik rundt på Kulturcenteret i smågrupper, som vi nu havde lyst til. Det første rum vi gik ind i af Kultur centeret var der en masse forskellige fisk, fra over alt i verdenen. Som vi gik videre, var der andre forskellige dyr, i alle forskellige arter, vi gik roligt igennem og så på alle dyrende.


Der var god til på Kultur Centeret, så til sidst sad vi og snakkede sammen indtil vi skulle tilbage til bussen og tilbage til skolen for at spise frokost og hvor vi senere skulle samles igen, hvor der var Kultur møde, mellem os hvide Danskere som alle vil have billeder af, Kinesere der tog billeder og udveksling studerende fra Thailand.



Vi sad alle samlet i et lokale på 4. etage og ventede i spænding på at showet skulle starte, showet der skulle forekomme, er forskellige optrædener fra de forskellige grupper der var og nogle på tværs af de grupper. Der var lang ventetid inden det første show begyndte, der var tekniske problemer som de prøvede at få fikset, hvilket man blev en smule irriteret af men det blev hurtigt glemt igen da de første begyndte.

Der var forskellige slags optrædener så som, dans, sang og musik.



Efter en af dansende, hvor der blev brugt et specielt håndredskab, det blev brugt igennem hele dansen. Blev alle der sad ned som publikum, spurgt om de ville op og prøve, efter en stykketid i pinlig tavshed var der flere fra vores klasse der gik op og gav det en chance, der var nogle der var bedre ind andre.



Efter var der en Konkurrence, der skulle smadres flest balloner på et minut, ingen var der flere fra vores klasse der meldte sig på banen, og ingen af de andre syndes om at skulle der op så de blev siddende. Der blev brugt forskellige og nogle sjove metoder til at smadre ballonerne, når de i par skulle stå med ryggen til hinanden og ødelægge dem.


Og så var der stoledans som vi kender det her hjemme fra, hvor der også var to af kineserene der trådte til og var med til dansen og at få en stol. Der blev gået til den, og det var en af vores egne der vandt den intense kamp om at få en stol. Der var et sæt spisepinde til vinderen, i begge konkurrencer.

Et gruppebillede med alle samlet på scenen, var slutningen på det show vi nu havde set og deltaget i.


- Bine Worm

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page