top of page
  • Forfatters billedeGruppe 3

Dag 9: Sidste dag

Opdateret: 9. apr. 2019


Allerede fra morgenstunden kunne vi mærke en ambivalent stemning. Glæden ved endelig at kunne sove længe, da bussen først kørte fra campus mod Ancient Cultural Street kl 12. Den samtidige triste følelse af, at det var sidste dag af en fantastisk og uforglemmelig rejse, skulle fra mange have vendt til at slappe af og blot nyde den sidste tid. De frie morgentimer blev brugt meget forskelligt. Mens de fleste brugte tiden under dynen, var andre forholdsvis tidligt oppe og fandt vej ned til fodboldbanen, hvor morgentræning var både opkvikkende og en god start på denne sidste dag. Dog måtte vanter og halsedisser medbringes da

morgenkulden var bidende hård.

Ved ankomst til Ancient Cultural Street fik vi hurtigt indblik i kinesisk kultur. Husene og bygningerne, som genkendeligt fra Kinas historie, var fyldt med souvenirer og butikker, som vi tydeligt kunne mærke var rettet mod os turister. Efter besøget på Pearl Market dagen før, som havde et større udvalg af diverse kinesiske varer, var denne oplevelse meget lignende. Derfor gik snakken på, at mange hellere ville have brugt ekstra timer på Pearl Market og lidt mindre på denne lille gade. Der var heldigvis råd for den overskydende tid da der små 200 meter fra gaden, lå en stor og mere fredelig kanal, som var et rart afbræk fra gaden, hvor man hele tiden skulle være forpasselig for, hvor man trådte, da der var utroligt mange mennesker på daværende tidpunkt.

Da de fire timer var fordrevet og folk fremviste for hinanden hvad de hver især havde købt, var det tid til ”Farewell Dinner”, som blev afholdt på en fin restaurant i midten af Tianjin. Der var mad til at tilfredsstille enhver smag i form af en stor buffet med salat og andet tilbehør til kødet som blev serveret på bordet. Det skulle vise sig, at drikkevarer var ad libitum, førte til rigeligt sjov og spas, og dermed den skøn afslutning på vores Kinaeventyr.




13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page